Post by artelunggirroi on Mar 1, 2022 11:11:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше ключів зламати ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Добре, але може бути смішніше, якби була опція зменшення масштабу
Гра почалася добре, навіть незважаючи на те, що «ціна» торрентів тощо стала дорожчою. Проходити всі рівні (4) весело, потім «скидається» до першого рівня. Хотілося б продовжити рівні вище 4. Можливо, битися у ворожому просторі, а потім на планетах тощо. Слава богу, ви не платите за це, щоб почати, і будь-хто, хто платить за додаткові ігрові додатки, не повинен.
Отримавши оцінку від 5 до 2, оскільки після того, як я кілька разів створив сингулярність, почалися збої, місця приземлення в місті замерзали, доки я більше не можу грати
іра дуже класна вона мені дуже здобалася
Нудно. Заснув після п'яти хвилин гри.
Тож все починалося дуже добре. Необов’язкові оголошення для отримання бонусного доходу, але на цьому все закінчується. Ідея не така унікальна чи захоплююча, як інші неактивні ігри, тому що через деякий час ви не можете витратити свою валюту, яку ви отримуєте, поки не працюєте, але тільки купили, і ви покарані за простою, не отримавши більше веж. . Видалено, оскільки це не могло мене розважити.
Занадто багато доїння за гроші
Це шкодить здоров’ю вашого телефону, і ви НЕ ЗАВАНТАЖУЄТЕ
не оборонна вежа, а гра накопичення, яка має елементи TD. винагороджує вас з часом, насправді дуже приємно
Це добре
Я відчуваю, що кінцевої мети немає, потрібно мало чого прагнути, менше, ніж простою гру і трохи більше, ніж випробування в терпінні, оскільки не потрібно ніяких навичок, немає ризику втрати
Весела казкова гра. Це тримає ваш розум зайнятим, не будучи надто складним. Реклама добре керована.
Дуже гірша гра
Це весела маленька гра, яка не нав’язує вам рекламу та не турбує вас "СПЕЦІАЛЬНОЮ ПРОПОЗИЦІЄЮ НА РІЗНИ У ЖИТТІ!!!!" Покупки кожні кілька хвилин. Рекомендую для бездумної розваги з низьким рівнем стресу.
Гадаю, все гаразд
Дійсно не байдуже платити за неактивні ігри, але ця мене перемогла. Гарна історія, нові області, швидко та ефективно. Ви можете вибрати, чи хочете ви банер для 20% додаткового доходу, і банер займає дуже мало місця. Добре продумана гра.
Ця гра неймовірно нудна
Мабуть, це найнудніша гра, в яку я коли-небудь грав.
Зовсім не захист башти. Це буквально просто перетягування двох однакових веж одна на одну. Ось і все, немає нічого іншого, немає іншого ігрового процесу, якщо це можна навіть назвати геймплеєм.
Я НЕ ЗМІГ ВБИТИ КОМАНДУ 10
чудово, але хотілося б, щоб у ньому були міні-ігри Tower Defense
Добре
Mr Bean - Special Delivery કેઝ્યુઅલ cqt
Повторювані, 0 навичок, щоб досягти успіху, чекати і вигравати
Це для безкоштовних речей
Без затримок, дуже захоплююча, приємна музика, без реклами на обличчі! Моя нова улюблена гра в додатку! ^~^
Привіт, автору, будь ласка, додайте оновлення
Це найкраща гра, в яку я коли-небудь грав, вона не примушує рекламу на вашому обличчі. Реклама є необов’язковою, і це так само, як Castle Fusion, одна зі старих ігор.
Turret Fusion Idle Clicker Казуальные ifn
Найдурніша гра в світі
Turret Fusion Idle Clicker કેઝ્યુઅલ equ
Boleh la nak main
Я б написав ці п’ять зірок, але в цю гру дуже важко грати, і нелегко отримати валюту, щоб їх об’єднати. Я б хотів, щоб принаймні одна тисяча дорогоцінних каменів і багато монет, щоб змінити мої зірки
Turret Fusion Idle Clicker Jednoduché hry qikg
Сама краща гра
Настільки очевидно, що ці ігри створені для того, щоб змусити вас дивитися рекламу та витрачати більше грошей на марні речі. Оцінка 4 зірки плюс, ви всі зовсім збожеволіли?
Це пристойне забавне невелике відволікання. Мікротранзакції не такі вже й погані, і це досить пристойно для того, що є.
бачив на рекламі, був скептично налаштований, що це була одноразова гра, але насправді це дуже весело, і вся реклама є необов’язковою, включаючи банери, які ви можете залишити вимкненими або ввімкнути для збільшення на 20%, завдяки чому вони не просто кидають рекламу та купують речі зараз на твоєму обличчі вся реклама необов'язкова, і це краще, ніж youtube standered
У Lucky Patcher немає проблем з безкоштовними покупками в додатку
2 зірки, тому що я створив сингулярність, а гра сказала, що я не втрачу гроші або знання про те, як будувати башти, я втратив все це. Треба все перебудувати перед покупкою. Коли ви граєте вперше, гра чудова. Після створення сингулярності,,,,,, не дуже.
Чудова гра, але не дозволяє мені увійти, щоб я міг отримати досягнення та зберегти
Обов'язковий огляд
Немає привабливості інших неактивних ігор, лише проста механіка шліфування
Нудно.. немає сенсу грати.. Я пройшов гру протягом перших 3 годин... Я ніколи не поверну ці 3 години мого життя... Я б краще дивився на стіну.
Подібно до
Turret Fusion Idle Clicker معمولی jexj
Який виклик? Ви збираєте і збираєте біомасу протягом днів, створюєте чорну діру, а потім починаєте все спочатку без будь-якої загрози або втрати життя ... вибачте, видаляючи її
Хороша гра займає багато часу
ця гра весела. чудовий спосіб вбити час. всі рівні класні