Post by artelunggirroi on Mar 1, 2022 11:27:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sprite Fantasia - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sprite Fantasia - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik a tokeneket ▞▞▞
▞▞▞ Sprite Fantasia - MMORPG 2022 version ▞▞▞
A játék nem működik haverom (normál angol nyelven) Amikor megpróbálsz bejelentkezni, megérett a neved, a jelszó regisztráció hibaüzenetet ad, próbáld újra azt írja, hogy már van egy fiók ezzel a névvel, amit megpróbálsz bejelentkezni helytelenül csatlakoztál a Google Workshez próbáld meg lejátszani a 2000-1-es hibaüzenetet, így senki sem tud játszani, mert nem tudsz túllépni a cím képernyőjén, szóval igen, továbbra is játszani akarok, javítsd ki Még a vendég bejelentkezés sem működik
Vannak olyan hibák, amelyek irritáltak az összeomlást, még akkor is, ha jó a telefonja
Amint elérted a magas szintet, a legendás csökkenési ráta szinte a semmihez közelít... Még az epic is kicsit kemény már... Szó szerint frusztráló és unalmassá válik.
Pikmin Bloom Petualangan zba
Ebben a játékban még mindig van egy bug, amit egyszer létrehoztam karakterem és már kiválasztottam az azonosítómat, de amikor kivágott jelenet megpróbálom kihagyni, de visszavitt a 4 lépésre, és amikor megérintem az ok-t, azt írja ki, hogy a név már használt, nevetséges, mert ez a nevet a hiba előtt veszem fel, nem tudom újra használni ezt a nevet, és megpróbálok újra bejelentkezni, de most elakadtam a betöltési képernyőn, nagyon szeretném, hogy újratelepítsem ezt a játékot 🤬🤬
Sprite Fantasia - MMORPG Role Playing uybx
Tetszett a játék, elég nagyvonalú volt, és még mindig tudtam szerezni ingyen dolgokat. De a fő cselekményvonal a 35. szinttől NAGYON KELLEMÉNYTELEN volt. Tehát a herceget, aki egyértelműen fiatal fiúként modellezett, „szerelemnek” tekintették egy felnőtt férfinak, aki nyíltan bevallotta vonzódását, és ezt viccnek kellett volna felfognunk. Még egy "félreértés" is történt, amikor azt feltételeztük, hogy kihasználta a fiút. Amikor a pokolba vertük, a fiú legyen olyan, mintha nem, félreértetted az egészet, és BFF lettünk.
Sprite Fantasia - MMORPG Roolipelit zubt
Hm... Nem tudok játszani a játékkal, elolvastam a dátumot és az időt, és készen volt, hogy játsszon, majd megalkottam a karakteremet és a szellememet, de miután a jelenettörténet véget ért, visszatér a jelmezbe, és nem t indítsa el a játékmenetet. Megpróbáltam újraindítani a játékot és a menüképernyőn működik, de amikor az OK lehetőséget választottam a Choose your chacter képernyőn, betöltődött, de utána ismét visszatér a karakter kiválasztása képernyőre, de a kiválasztás nélkül. Ezt sokszor próbáltam, de semmi.
Most, hogy beléphetek a játékba, és játszhatom vele, de hamarosan a DC-re megyek, azt hiszem, több szervert kell hozzáadnia ahhoz, hogy minden játékos, aki játszani akar ezzel a játékkal, játsszon vele, mert a szervere tele van és zsúfolt.
Úgy tűnik, nem tudok túllépni a karakterválasztáson. Miután létrehoztam egy karaktert, majd kiválasztottam, elakadok a betöltőképernyő betöltésében. Kérlek javíts, köszönöm!
Frusztráló szabad aréna. A bot játékosok nem szerepelnek.
Nem működik .. Lejátszás mindig csatlakozó szerver. 😔
Fantasztikus játék eddig! Probléma nélkül be tudok jelentkezni és nagyon simán megy! A karakterek csodálatosak, imádnivaló sprite-kkel és bátor hősökkel! Eddig nagyon tetszik a történet! Köszönöm ezt a fantasztikus játékot, és alig várom, hogy lássam, hogyan fejlődik!
A játék nem néz ki rosszul, de amint megpróbálok belépni a játékba, automatikusan lekapcsol, és azt írja ki, hogy lekapcsolva, mielőtt még játszhatnék
Ez egy elterjedt játékjáték, amely a játékmenet egyszerűsége miatt vonzó a játékosok számára, míg más játékok több funkcióval és játékmóddal elárasztanak, csak dőljön hátra, és élvezze a játékot!
Oké, kezdek dühös lenni, hogy ez őrülten idegesítő, folyamatosan lekapcsolom, és másodszor, amikor beragadt a karakterem, nem tudom kihagyni a történetet, és a karakterem megragadt! Javítsátok ki pls!!!!
Már elkészítettem a karakterem, de még mindig nem tudok belépni a játékba, talán mert már megteltek a szerverek...még nem fogom törölni, mert lehet, hogy kiadsz néhány új szervert, és egyelőre 3 csillagot adok neked
*SZERKESZTÉS* 5 csillagra kellett ugranom, mivel már láttam néhány jó frissítést a játékhoz, és egy törlési gombot adtak hozzá!Várom a jövőbeli frissítéseket~ *** Összességében ez nem rossz. A történet és a karakterek aranyosak, a testreszabás pedig megfelelő. Egyszerűen úgy érzem, hogy ez nem egy nagyszerű Grand Fantasia folytatás. Nem ugyanaz az érzés, és a fix kamera ennek az első számú oka. Sok apró bosszúság is van, amelyeket remélem a jövőben kijavítanak, például a karaktertörlés hozzáadása.
1. drágakövek hiánya, nem kapunk elég drágaköveket az elején, és nagyon p2w. 2. sapheal színházi tevékenység hiba. már küldtem jegyet. ebből 2 nap kimaradt. a tevékenység egy órával azelőtt jelenik meg, mint gondolná, de amikor ott van, akkor nem engedi megtenni. 3. u dont kap exp a szörnyek a vadonban. így amikor befejezi a kazamatákat, tevékenységeket és a fő sztorit, addig nem kaphat exp-et, amíg a nap vissza nem áll. szóval elakadtál. és 5. csak 1 skintone van a karakteralkotás során. mindannyiunknak nincs fehér bőre
A Gamplay kissé zavaros. Ez majdnem olyan, mintha megpróbáltak volna inkább az esztétikai megjelenésre összpontosítani, nem pedig a játék olvashatóságára. Nagyra értékelem az erőfeszítést, adok neki még néhány napot, hátha rájövök, de eddig kicsit több mint egy hét telt el, és számomra nem.
Ez olyan, mint minden más mobil MMORPG a piacon, így néhány hónapon belül ki fog halni. A sztori és a harc halvány, a növekedés lineáris pályát követ, a legtöbb küldetéshez partira van szükség, és NAGYON P2W. Mint a ragnarok és más hasonló játékok, ez is olyan, mintha soha nem állt volna szándékunkban tisztességes terméket készíteni, csak egy gyors pénzkeresési mód jobb elődeik árnyékában élve.
Szuper izgatott voltam ettől a játéktól, de amint rákattintottam, folyton azt mondogatta, hogy addig nyomogassam a startot, amíg meg nem nyomom a startot, nem fog működni.
Remélhetőleg ebben a játékban nem érdemes nyerni. A játék érdekesnek tűnik, alig várom, hogy játszhassam. Btw, lesz chat, raidek, klánok? Ha nem, akkor csak néhány tanács, gondolja át, ha igen. Szórakoztatóbbá teheti a játékot!
Köszönöm!!! Egykori GF-játékos, így már önmagában a nosztalgia miatt ez a játék azonnali kedvenc lett! Alig várom, hogy játszhassak a Hellfire Battlefielddel, és vég nélkül lássam a sprite-omat. 😁
Most tudtam csatlakozni. Egy másik probléma az első felemelkedés még csak a fegyver jutalmat sem kapta meg.
Nagyszerű és szórakoztató RPG, amelyet barátaival játszhat! Sokat játszom, és szórakoztató a barátaimmal alkotott céhben játszani, és együtt legyőzni a börtön szörnyeit! Remek! Várom a közelgő frissítéseket!!!
Görögországból jöttem. A játék nem enged be. Megnyomom az indításhoz, és néhány másodpercig azt mondja, hogy csatlakozom, majd leáll és nem lép be. mit kell tennem?miért ragad meg mindig a betöltési képernyőn, minden alkalommal újratelepítem... kérlek javíts
Nagyon szép játékok. Jól emlékeztet az agrand fantasia szereplőiről.
Frissíti az értékelést, amikor valóban lejátszható. Annak ellenére, hogy az ironikus 5*-os vélemények azt mondják, hogy tartsa vissza az áttekintést, és ez normális, jó lenne, ha a játékban egy üzenet érkezne arról, hogy a szerverek még nem működnek, ahelyett, hogy folyamatos kapcsolódási hibát kapnának.
Sprite Fantasia - MMORPG משחק תפקידים vezu
Játszott a Raiders:Origin. Engem ez akasztott meg. Ez egy szép kiadás volt. Ez egy gyönyörű játék. Köszönöm.
A felhasználói felület elhelyezése rendetlen, átfedi egymást, és a menülista egy része a kereten kívül is megnehezíti a koppintást, például a beállítási menü
Úgy érzem, hogy egy másik változatban játszik Laplace M-t, szinte minden elemet és mechanikát, például a berendezéseket, a címeket, a játékot, hogy a játék navigáljon, és hogyan érzi magát az úgynevezett szigeteken. Ez a játék csak másolta a Laplace-t? Még egy dolog, hogy a figyelmed legyen, hogyan jutnak el az állásfoglalások olyan alacsonyak? Azt mondja, hogy az eszközem nem támogatja, akkor jobb eltávolítva
ELŐNYÖK: 1. 2D lenyűgöző grafikával 2. A történet annyira szórakoztató 3. A készségek animációja kivételes 4. F2P-barát HIÁNYOK: 1. A kazamatákon valahogy nehéz átjutni, és úgy érezzük, hogy a feltöltést kötelező 2. Ingyenes drágakövek a feltöltések kisebbek a piacon elérhető többi mmorpg-hez képest 3. A frissítések és a lemorzsolódás aránya alacsony, a jobb tételosztályzatok pedig átlagosak - ritka a darálás (F2P perspektíva) 4. A hibák továbbra is láthatók, de frissítések sorozatával javíthatók 3 összességében csillagok, a játék jó és szórakoztató.
Sprite Fantasia - MMORPG Vaidmenų žaid. zuo