Post by artelunggirroi on Mar 1, 2022 11:44:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pearl\u0027s Peril - Hidden Objects ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pearl\u0027s Peril - Hidden Objects IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Pearl\u0027s Peril - Hidden Objects 2022 version ▞▞▞
Toliko napak, včasih najdete predmet, vendar ga ne morete klikniti.
Potrebuje le več možnosti za širitev in energijo
Novejša različica igre ima preveč omejitev. *Ne morete izbrati predmetov katerega lika želite pridobiti. * Predmeti, ki ste jih nekoč lahko zaslužili, so zdaj "plačajte s pravim denarjem" * Igra se ni prenesla s starega računalnika na nov, zato sem moral začeti znova. * Zaslon, ko se predvaja na mojem telefonu Android, nima vidnosti levo in desno za četrtino palca, zato ne morem pridobiti elementov na navpičnih robovih. zaradi česar je nemogoče igrati med čakanjem v MD's ofc. * Zdi se, da je bil čas za iskanje predmetov in prejemanje nagrade skrajšan. * Temnejši prizori otežujejo iskanje predmetov. * Predmeti, povezani z liki, se gradijo precej čez zahtevano omejitev, objavljeno po potrebi; in drugi predmeti niso na voljo za nakup ali zahteve.
Tako se je ta igra začela prekleto fantastično. Zanimalo me je, bilo zabavno in včasih bolj zahtevno, kot je bilo pričakovano (to je vedno dobro). Do zadnje posodobitve bi mu dal 5 zvezdic. Zdaj ne morem niti odpreti aplikacije. Piše: "Neuspešno zagon, prosim zaženite znova." Seveda ponovni zagon še nikoli ni deloval. Res bi bilo žalostno, če bi moral začeti znova. Vsak dan igram že vsaj 8 mesecev
ASMR Slicing Simulasyon sfxa
Lepa igra v bistvu boljša od Manor Matters...dajem 5 zagonov, ker imam b3come addictiv3 glede te igre...preveč je dobra...prvič mislim, da katera koli igra naredi, da živiš v njej.....
Zelo uživajte v ugankah. Igram le nekaj dni, a mi je všeč
Sprva je bila ta igra skrivnostna in zabavna, a ko enkrat porabite svojo energijo, se ne morete premakniti naprej, razen če plačate denar za igro, nato pa uporabite denar za igro za nakup energije, ki jo potrebujete za igranje. POSODOBITEV: Čeprav se zavedam, da lahko včasih zaslužite ENO energijo za igranje ENE stopnje.. dobesedno traja le 30 sekund, da igrate raven. tako da 20 minut čakanja na ENO energijo ni vredno čakanja. Če obstaja drug način za zaslužek z energijo, ne da bi jo KUPILI ali čakal 20 minut na energijo, mi sporočite
To igro igram že nekaj let. Pred kratkim sem opazil, da mi vsako noč ukrade eno od vstopnic za Captain's Challenge. To sem s fotografijo dokumentiral in decembra 2021 predložil prijavo za težave pri Woogi. Odgovorili so, da delajo na tem, nato pa me niso nikoli več kontaktirali. Ko se je to kar naprej dogajalo, sem se ponovno obrnil nanje in ugotovil, da so zaprli mojo prijavnico za težave. Brez popravil, samo zaprto. Zato nisem zelo navdušen nad njihovo podporo. Ponovno sem izdal pritožbo.
Igra je ok. Ko porabite denar in izgubite napredek, tega niso pripravljeni popraviti. BEŽI OD TE IGRE!! Opazite, da v svojem odgovoru sploh NISO poskušali rešiti težave, ZNOVA?
Zelo zasvoji. Dobra zgodba. Večina prizorov je pretežkih in vedno znova dodajajte elemente, ki jih želite najti. Obožujem igre s skritimi slikami. Predolgo traja, da se napolni z energijo. Imate težave s tem, da ne morete poslati vstopnic in energije drugim članom ekipe. Zaradi te težave sem zapustil ekipo in skoraj ne igram več.Ocena je padla s 4 na 2, ko vidim, koliko ljudi ima enak problem.
Pearl's Peril - Hidden Objects Sarguzasht wsc
Odlična igra. Malo kot June's Journey, ki ga tudi igram in mi je všeč. 😄
Zabava in poskrbi za iskanje podrobnosti.
Rad igram Pearl's Peril Hidden Objects. Zabavno in razburljivo je vedeti, kaj bo naslednje. Všeč so mi tudi zgodbe v igrah. Stavbe so pisane, rože pa čudovite. Moja edina pritožba je, da potrebujem več prostora za nakup več zgradb poleg tega, samo uživam v igrah. Če so zgodbe resnične, se veliko naučim o drugih državah. Igral bom Pearl's do konca vseh iger. Kar tako naprej Pearl. In hvala za vse čudovite igre.
Včasih sem oboževal to igro, vendar ne več. Zdaj je tako težko dobiti dovolj energije, da pridemo do našega cilja, zdaj, ko so regulirali količino energije, ki jo lahko prejmemo na dan. Ne bomo kupovali energije samo za igranje, zato vem, da nekateri igralci odhajajo. Nova pravila so se obrnila.
Pearl's Peril - Hidden Objects Sarguzasht jdq
Čeprav se osvežujoče razlikuje od običajno najdenih iger igranja vlog in bojnih iger, bi ta serija testov in pustolovščin oblikovala nove vrste uporabnih ugank in izzivov za reševanje problemov za detektivsko pripoved o reševanju kriminala. Te funkcije igre bi lahko dodatno razširili, da bi omogočili več zapletenost in ustvarjalnost, kako se pripoved odvija in nas po korakih vodi k reševanju umora ali zarote. Rad bi videl več razvitih različic teh aplikacij in iger na mobilnih in drugih platformah.
Igram tako to kot June's journey, ki sta oba iste družbe. junijski je veliko boljši. Večinoma gre za razliko v nagradah, ki jih v tej igri dobite le malo. Tukaj ni razburjenja. Največja težava je povezava z internetom in hitrost prenosa. Lahko se poskusim prijaviti 4-5x na dan in brez uspeha. Včasih gre hitro, običajno pa zelo počasi ali pa sploh ne. Junij ima enak problem, vendar ne do te skrajnosti. Poskušam odstraniti in znova namestiti. Ni delovalo. Povezali 1x v 2 dneh.
Veliko težav wooga ignorira, ko jim sporoči. V zadnjih 6 mesecih se je veliko spremenilo in zdi se, da mi ni mar, spremembe niso dobre, ki so jih naredili, niti ko se zgodijo napake in izgubijo plačano energijo itd. Ja, smeti.
Z igro sem bil zelo zadovoljen, čeprav traja večno, da dokončaš sceno. Zdaj ima ungrade, vendar se na žalost ne bo prenesla in mi ne bo dovolila, da bi se v igro vključil, razen če ne morem dpwnloadati posodobitev. Dobra igra, ampak zdaj pušča kisel okus v mojih ustih. Izbrisal se bo.
To je zabavna igra. Preprosto mi ni všeč, da moramo tako trdo delati, da pridobimo svoje življenjske točke za igranje naših skečev. Veliko stvari mi ni všeč. Kot da bi ugotovili, kaj je predmet, in jih nato kliknili na zaslonu. Preden zmanjka časa. To je tekmovanje metuljev in potem imamo ladjo Captains, da nimamo veliko časa, da bi našli vse. Kot da no. Drugače pa je igra super....
Odlična igra! Še posebej odlično za vadbo spomina. Nisem ga ocenil s 5 zvezdicami, ker ni lahko pridobiti energije za nadaljevanje igranja. Verjetno jih lahko kupim, vendar je to v vseh igrah težko za nekoga, kot sem jaz, ki ima omejen dohodek. Še posebej slabo v igri, ki je tako dobra za nekoga, ki je starejši od običajnega igralca iger in lahko resnično uporablja umsko vadbo.
Ista stvar, vedno želim, da porabite denar za igranje!
Meni je dobra samo. Zajc je vse angleško😮
Veliko napak in večinoma povezave brezplačne energije in vstopnic ne delujejo. Za pomoč se obrnite na PP, popolna izguba časa.
Uživajte v igri, vendar se mi zdi nemogoče napredovati, saj nikoli ne dobim nobenega kompasa, morda enega ali dva na teden!
Obožujem to igro in jo igram že leta. Zdaj ne morem igrati, ker nimam Facebooka. To me jezi. Če bi še lahko igral, bi bilo 5 zvezdic. Ko sem jo poskušal igrati, potem ko sem zapustil FB, me je začelo na začetku. Že dolgo igram. Katere informacije potrebujete. Za igranje se lahko prijavim samo z fb. Druge možnosti ni. nimam fb
Dejstvo, da imamo napake v igri, je povsem razumljivo. Toda pred tem, ko to ni bilo mogoče poslati energijske napake v 2-tedenskem oknu po posodobitvi, sta se pojavili še dve veliki težavi z ljudmi, ki so izgubili napredek in se niso mogli prijaviti. Nobena od teh stvari me ne moti, toda kar me moti je, da začenjam dojemati, da ni popolnega razkritja o tem, kaj se v resnici dogaja, in da nas vodijo in manipulirajo kot čredo goveda. Če imate težave s facebookom, nam to sporočite, pri čemer ne mislim samo na tehnične težave.Do takrat pa močno priporočam vsem, ki so nezadovoljni, da dajo oceno 1 zvezdico in preverijo, ali nam bodo še naprej govorili, da bo to kmalu popravljeno ali pa bomo končno dobili popolno razkritje. Škoda, ker sem vedno užival v igri. A zdi se, da je politika v igri in da je zagotovo ne želim sodelovati.
Všeč mi je, vendar ne pomagajte pri napisu vstopnic ali ne bi mogli niti brezplačnih vstopnic ali brezplačne energije
Ni nevem kaj je pa v redu
Res zabavno, a zaradi dolgega polnjenja izgubim zanimanje.
Zanimiva igra. Pomirjujoča. Dobra grafika.
Ta igra je zabavna, vendar mi še vedno zmrzuje in izgubljam energijo, medtem ko sem ravno sredi misije in ko nekaj kupim, piše, da se Ul ne odziva in izgubim to
Pearl's Peril - Hidden Objects ماجراجویی zsa
Všeč mi je igra, le da ste malo zlobni pri nagradah. Ne morem nadaljevati, ker nimam dovolj rož ali kovancev, da bi kaj kupil, da bi mi dal rože. Svoje kovance zbiram že več kot mesec dni in še približno mesec dni me loči od tega, da bom lahko kupil karkoli, da bi mi dal dovolj cvetja, da pridem na naslednjo raven. Odstranitev, ker porabim več časa za zbiranje kovancev kot za igranje igre. Če bi lahko bili tako radodarni, kot ste v June's Journey, bi bila to popolna igra.
Čudovito, ko se enkrat navadiš. Odlično se pridružiti ekipi in igrati za več nagrad. Ni preveč težko in zelo prijetno.
Igra ima stalne napake, ki zahtevajo ponovni zagon. Doseženi napredek je izgubljen.
Všeč mi je, da ko se pišeš preko facebooka, da tega ne moraš pozneje zbrisati, če to storiš, ne igraš igre, dokler se znova ne pišeš. Sama igra pa je zelo zanimiva!
Kul, najbolj prijetno. Včasih, ko tapnete najdeni predmet, ne deluje. Potem, ko se dotaknete, ste se močno pomaknili. Povzroča zaklepanje časovnika in zamudite priložnost za osvojitev cilja
Moja prvotna ocena za to igro je bila dobra. Igram že več kot eno leto. Zelo sem užival v igranju, vendar je podpora za igre s časom slabša. Za številne težave v igri. Resnično sem užival v igranju s svojo ekipo in zgradil odnos z njimi, vendar se zdi, da se vsak teden pojavlja nova težava. Poleg tega se stara ... ko enkrat prideš do konca, začneš znova ... skorajda boš tretjič začel znova ... meh!!! In ne, prosim, ne pošljite mi splošnega "oh ne.." prosim
Sproščujoče in hkrati razburljivo! Obožujem to igro
Igra je super. Samo želim si, da bi dobili različne dnevne nagrade. Igram ga že več kot eno leto in se ni spremenilo. Prizori trajajo predolgo, da se prebijejo. Sicer pa ... uživam v igranju🙂
Ta igra je super in dejansko sem na drugi tekmi. Stojim za svojo oceno pet zvezdic, vendar me ne zanimajo spremembe, ki ste jih naredili v zbirki kompletov. To je eno področje, na katerega sem računal pri denarju, ker sem lahko metodično delal za to. Zdaj mislim, da sem približno 4-krat prejel 100 kovancev in nekaj energij. Prosimo, dajte nam nazaj moč, da se odločimo, za katere zbirke želimo delati. Hvala za ustvarjanje 2 izjemnih iger (tudi igram Junes Journey)!!
Običajno uživam v igranju te igre. Ker pa sem ga posodobil pred 2 dnevoma, se samo naloži, nič drugega. 2 dni ga sploh ne morem igrati. Prosim, pohitite in odpravite težavo, da jo lahko začnem znova igrati.
ne morem najti obrazca za podporo na spletnem mestu za podporo. Nehajte me sklicevati na to. Ne vidim odgovora. O podpori iger je šala 2022: šlo je dobro po ponovnem zagonu od začetka. Zdaj pa se Margaretin spomenik ali Irisine oči...ne vem, kako imenuješ metulj, se zaklene, če delujem prehitro...to je prav smešno. Izgubil sem 40 točk in nekaj sem moral ponoviti. Kapetanov izziv je tudi pred kratkim začel pozabljati, kje sem končal in me je vrnil v prejšnji čas. odnehal sem.
Igram June's Journey že nekaj let in prav tako obožujem Pearl's Peril. Čudoviti animirani okraski in veliko dodatnih bonusov, kot jih še naprej dodajajo junijskemu potovanju. Zelo priporočam oboje.
V tej igri uživam že nekaj let, resnično mi je všeč napredek v vsaki sceni
Všeč mi je igra, vendar se vam zdi, da je možnost odpiranja novih razdelkov večna. Dal sem igro na stotine misij, da bi dobil več zemlje, zato sem obupal.
Čudovita grafika, igram že več kot 5 let - morda bi dejansko končal moj otok Zelo kmalu!
Odlična igra, a junijska pot je boljša.
Včasih vam ni treba zapravljati pravega denarja, razen če želite. Zdaj poskušajo priti tja, kjer boste morali skoraj zapraviti pravi denar, da bi prišli dlje v igro. Ta zadnja posodobitev, ki so jo naredili, mi ni všeč, skoraj nimate energije, ne morete izbirati lastnih artefaktov, ki jih želite dostaviti, in zdaj imate neskončno zalogo vstopnic za Captain Challenges, ki si jih lahko zamislite. To je še vedno zabavna igra, vendar se je treba vrniti na način, kot je bil. Uporabljam, da mu dam 5 zvezdic.